malzemeler
- 250 gram tere yag
- 4 yemek kasik toz seker
- 1 tane yas maya
- 2 bardak ilik süt
- 2 tane yumurta
- aldigi kadar un
ic harci icin malzemeler
- 1 yu bardak hashas
- 4 yemek kasik nutella cikolata
- 1 su bardak cekilmis ceviz
- 5 yemek kasik pudra sekeri
- yarim su bardak ay cicek yag
- 6-7 yemek kasik süt
hazirlanisi
- Hamurunuzu yugurun yumusak bir hamur olsun unu yavas yavas ekleyin.
- Harun üzerini kapatip yarim saat mayalanmaya birakin.
- Ic hrcinin ilk önce nutellayi eritin derin bir kabin icersinde karistirin tüm malzemeyi.
- cevizinizi dise dokuur gecirtin rondodan hashasli karisimin icersine katip karistirin.
- Hamurunuzu 4 parcaya böyüp beze cikirtin
- Tezgahin üzerine yag damlatip hamurunuzu acin merdaneyle .
- Hacinizi hamurun hertarafina sürüp rulo yapin bicakla kesin
- üzerine elinizin hashasha batirip sürün güzel kizarmasi icin yumurtaya gerek yok.
- Firina sörün tepsinizi 180 derecede pisirin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder