7 Nisan 2010 Çarşamba

BATON PASTA


Selamlar arkadaşlar cumanız mübarek olsun evinizden huzur ,sağlık ve mutluluk eksik olmasın.Bugünkü tarifim baton pasta ama fırın tepsisinde yapıldı.
Tadı her zaman garantili olan klasik pandispanyamdan yaptım.Kremasınıda yine buradaki kremayı tavsiye ederim ben içine şanti eklemedim ama tadı muhallebi gibi oldu benim damak tadıma uymadı.
Pandispanyamı midi fırın tepsisinde pişirdim.Üç parçaya böldüm ,aralarına krema sürerek katlandırdım.Şantiyle sıvadım ortadan ikiye böldüm iki tane baton pasta elde ettim.Kesilen yerleri şantiyle sıvadım dondurucuda olan kek kırıntılarıyla kenarlarını kapladım üzerinide süsledim pastamız hazır pastamı hümeyra arkadaşıma gönderiyor kolaylıklar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder