malzemeler
- 3 su bardak un
- 3 tane yumurta
- 1,5 su bardak toz seker
- yarim su bardak aycicek yag
- yarim su bardak süt
- 2 tane portakallin suyu
- 1 yemek kasik nisasta
- 3 yemek kasik hindisdan cevizi
- 1 tane kabartma tozu
- 1 tane vanilya sekeri
hazirlanisi
- Cirpma kabinin icersine yumurta ,yag ve sekeri ekleyip mikserle cirpin.
- portakalin suyunu katin icersine .
- Vanilya sekeri ve sütdüde katip devam cirpin.
- Hindisdan cevizinizide ilave edin icersine .
- Unun icersine kabartma tozunu ve nisastayi katip yavasca eleyerek malzemenin icersine ilave edin.
- Kasikla iyice bir karistirip yaglanmis ve hindistan cevizi sepilenmis kaliba hamuru katip 175 derecede pisirin kekinizi .
- Afiyetler olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder