25 Nisan 2012 Çarşamba

Davet Sofrası Çerkez Tavuğu

Arkadasim incinin davet sofrasi evinde bir AMC  tencere toplantisi yaptik.
Arkadasinda tencereleri gelmis güle güle kullansin .
Toplantiya gelen tanitimci  abimiz de  bizim icin sebzeli makarna pisirdi 
Ellerine saglik kendi yöresel yemeklerinden cezkez tavugunu hazirlamis  cok nefis .
Tatlilarida yarin blogumda yayinlayacagim 

malzemeler
  • 1 bütün tavuk
  • 1 su bardağı çekilmiş ceviz
  • Yarım bayat ekmek
  • Tavuk suyu
  • Tuz, karabiber
  • Kırmızı biber
hazirlanisi
  • Haşlanan tavuk, didiklenir.
  • İçine tuz ve karabiber eklenir.
  • Bayat ekmeğin içi ve cekilmiş ceviz robotta karıştırılır, içine ılık tavuk suyu yavaş yavaş ilave edilir.
  • Muhallebi kıvamı alana kadar karıştırılmaya devam edilir.
  • Bunun yarısı didiklenmiş tavuk ile karıştırıldıktan sonra bir servis tabağın alınır ve karışımın diğer yarısı ile de üzeri kaplanır.

    Hahana salatasi...Yogurtlu havuc salatasi ... Patates salatasi...Brokoli salatasi





Yaprak sarma...Firinda cemenlen pisirilmis et degisik cok güzeldi 
Barbunya ...Ispanakli ve peynirli gözleme



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder