Arkadasinda tencereleri gelmis güle güle kullansin .
Toplantiya gelen tanitimci abimiz de bizim icin sebzeli makarna pisirdi
Ellerine saglik kendi yöresel yemeklerinden cezkez tavugunu hazirlamis cok nefis .
Tatlilarida yarin blogumda yayinlayacagim
- 1 bütün tavuk
- 1 su bardağı çekilmiş ceviz
- Yarım bayat ekmek
- Tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- Kırmızı biber
hazirlanisi
- Haşlanan tavuk, didiklenir.
- İçine tuz ve karabiber eklenir.
- Bayat ekmeğin içi ve cekilmiş ceviz robotta karıştırılır, içine ılık tavuk suyu yavaş yavaş ilave edilir.
- Muhallebi kıvamı alana kadar karıştırılmaya devam edilir.
- Bunun yarısı didiklenmiş tavuk ile karıştırıldıktan sonra bir servis tabağın alınır ve karışımın diğer yarısı ile de üzeri kaplanır.
Hahana salatasi...Yogurtlu havuc salatasi ... Patates salatasi...Brokoli salatasi
Yaprak sarma...Firinda cemenlen pisirilmis et degisik cok güzeldi
Barbunya ...Ispanakli ve peynirli gözleme
Barbunya ...Ispanakli ve peynirli gözleme
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder