malzeme hamuruna
- 125 gram margarin
- 50 gram toz seker
- 300 gram un
- 1 tane yumurta
- 1 tatli kasik kabartma tozu
- 1 paket pasta jeli bitkisel
peynirli kismi icin malzeme
- 125 gram margarin
- 5 tane yumurta
- 250 gram toz seker
- 750 gram labne peynir -Speisequark
- 1 paket vanilya puding tozu veya peynir pasta mayasi
- 1/2 bardak süt
- 400 gram kadar dose mandalin
hazirlanisi
- Margarin,un,seker,yumurta ve kabartma tozu ile hamur yugurun.
- Yaglanmis pasta kelepce sine hamuru bastirarak esit sekilde yerlestirin.
- Firin ayarini 175 e acin.
- Peynir malzemesinin önce yumurta beyazini cirpin.
- Sonra diyer malzemeleride teker keker katip cirpin.
- Hamurun üzerine peynir kivamini döküp üzerine mandalinalari siralayin.
- Önceden isitilmis firinda yaklasik 1 saat kadar pisirin.
- Üzerine pasta jeli hazirlayip kasikla gezdirin.
- Pastaniz 2 saat kadar soguduktan sonra servis yapin.
- Kalibiniz cemberliyce pastaniz daha cok güzel oluyor...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder