20 Mart 2012 Salı
BOL MALZEMELERİ YEMEK
MALZEMELER:
-1 haşlanmış tavuk budu( fazla olur)
-1l.kadar tavuk suyu
-3 patates
-1 baş soğan
-4-5 mantar
-1 su bardağı haşlanmış kuru fasuliye
-1 yeşil biber
-1 çorba kaşığı kırmızı toz biber
-1 tatlı kaş. biber veya domates salçası
-sıvı yağı
-tuz,kara biber
HAZIRLANIŞI: et suyunda küp kesilmiş patatesler haşlanır.İnce kesilmiş soğan ve mantar kavurulur,kırmızı biber,salça ilave edip kavurulur,haşlanmış fasuliye ilave edip karıştırıyoruz ve patateslerin yanına karıştırıyoruz ,patatesler piştikten sonra parçalanmış eti ilave edip,tuz,kara biber,maydanoz ekliyoruz .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder