20 Mart 2012 Salı

BOL MALZEMELERİ YEMEK


MALZEMELER:
-1 haşlanmış tavuk budu( fazla olur)
-1l.kadar tavuk suyu
-3 patates
-1 baş soğan
-4-5 mantar
-1 su bardağı haşlanmış kuru fasuliye
-1 yeşil biber
-1 çorba kaşığı kırmızı toz biber
-1 tatlı kaş. biber veya domates salçası
-sıvı yağı
-tuz,kara biber

HAZIRLANIŞI: et suyunda küp kesilmiş patatesler haşlanır.İnce kesilmiş soğan ve mantar kavurulur,kırmızı biber,salça ilave edip kavurulur,haşlanmış fasuliye ilave edip karıştırıyoruz ve patateslerin yanına karıştırıyoruz ,patatesler piştikten sonra parçalanmış eti ilave edip,tuz,kara biber,maydanoz ekliyoruz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder