21 Kasım 2010 Pazar

BARBEKÜDE TAVUK ŞİŞ VE YENİDEN MERHABA







BARBEKÜDE TAVUK ŞİŞ VEE YENİDEN MERHABA!!


Çok geciktim, uzun süredir sayfamı güncelliyemedim,bayram mesajı yayınlıyamadım ve sizlerin değerli mesajlarınıza cevap yazamadım,hakkınızı helal edin

Oldukça sıkıntılı bir süreç geçirdim en kısa zamanda tariflerimle ve sizleri ziyaretlerimle geri dönmeyi ümit ediyorum ALLAH'ın izniyle

Laptopum bozuldu ekran kartı format vs tamirde kaldı yattığım yerde oyalandığım için eksikliği zor oldu,ardından bayram geldi çok şükür,hastalığım arttı derken BURSAya kontrole gitmemiz gereken gün geldi nasipse bugün hocamızda randevumuz var,dualarınızı beklerim:)))


Izgarada odun kömüründe pişmiş baharatlı nefis bir tavuk şiş

tavuğun kuşbaşı doğranmış göğüs etini hazırladığım sosda bekletip 3-4 saat sonra şişlere dizdim

barbeküde pişiren eşime teşekkür edip afiyetle yedik:))

sosu için:

sıvıyağ(göğüs eti yağsız olduğu için kullandım)

biber salçası,

bitkisel tuz,

limon suyu,

maden sodası,

tavuk baharatı,

pul biber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder