17 Mart 2010 Çarşamba

GARNİTÜRLÜ ENGİNAR KULESİ




GARNİTÜRLÜ ENGİNAR KULESİ

Dondurucudaki son enginarları da bu şekilde pişirip bitirdim,bundan sonra nasipse tazesini yeriz,
Zaten limonla ovarak dondurduğum için enginarları yıkayıp az sıcak su ilavesi ile pişene kadar haşladım,
Tencerede 1 adet ince doğranmış soğan ve zeytinyağını az kavurup üstüne haşladığım enginarları ve 1 şişe susuz garnitür,1 çay kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz ve az miktarda sıcak su koyup kısık ateşte kısa süre pişirdim,
En son limon suyu dökerek servis ettim,
Yemeyen varsa tavsiye ederim hem çok lezzetli hem çok besleyici karaciğer dostu bir sebze

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder