10 Ağustos 2009 Pazartesi

Ehl-i Keyf Pazar Kahvaltısı

Pazar kahvaltısında arkadaşlarımızı ağırladık.. Kuymak, peynirli börek, fırında kremalı sucuklu patates, arkadaşlarımızın getirdiği zahter ve tahinli çörekle ehl-i keyf bir pazar kahvaltısı oldu..

Fırında kremalı sucuklu patates çok isabetli bir kahvaltı seçeneği.. Hatta her öğün yenebilecek kadar leziz.. Kabuklarını soyduğunuz patatesleri ince ince dilimleyip hafif yağlanmış fırın kabına dizin, üzerine tuz serpip 200' fırında patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin. Daha sonra patateslere çiğ krema, sucuk ve kaşar peyniri ekleyip sucuklar pişene kadar tekrar fırınlayın.. Sıcak servis yapın..

Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder