12 Nisan 2009 Pazar

Carte D'or Tanışma Kahvaltısı


Geçen hafta ortasında Aylin Hanım'dan gelen mail ile pazar sabahı Carte D'or Tanışma Kahvaltısına davet edildim. Pazar sabahı erkenden Arnavutköy'ün yolunu tuttuk ve Lychee'ye vardık..

Bloglarını severek takip edip yorum yazdığım, tanışmak için can attığım arkadaşlarımı görünce heyecandan açık büfe kahvaltı köşesini fotoğraflamayı atlamışım.. Siz yukarıdaki fotoğraftan lezzetli dakikalar geçirdiğimizi anlayabilirsiniz diye umuyorum..
Kahvaltı sonrası Canan Hanım ve Gülsu Hanım bize Carte D'or hakkında bilgiler verip yeni projelerinden bahsettiler.. Bu güleryüzlü, sıcak ve aynı zamanda profesyonel sohbet sonrası sıra dondurmalara geldi.. Dondurmalar diyorum çünkü tam bir dondurma şöleniydi..

Dondurmalı armut tatlısı.. Sade dondurmada nefis bir şekilde süt tadı vardı..


bol çilek soslu dondurmanın ardından

taze nane ve çikolata parçalarının karışımıyla hazırlanmış içeceklerimizi yudumladığımızda pazar gününün keyfine tam anlamıyla varmıştık..

Vedalaşma vakti geldiğinde Carte D'or ekibi bizim için hazırladığı dondurma paketlerini ve bize bu güzel günü hatırlatması için düşünülmüş pekçok güzel şeyi hediye ettiler.. Eve dönerken dondurmalarla neler yapabileceğimi düşünmeye başlamıştım bile.. Böyle güzel bir günün organizasyonunda emeği geçen Carte D'or ekibine bir kez daha teşekkür ederim..

Not: Organizasyon fotoğraflarına Carte D'or'un sayfasından (*) bakabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder