26 Ocak 2010 Salı

FIRINDA KARNABAHAR


FIRINDA KARNIBAHAR

Yağda nar gibi kızarmış karnabahar olsa iyi olacak ama perhize başladım şimdilik çok iyi gidiyor yarıda bırakmak olmaz biraz sabır diyerek hiç yağ kullanmadan fırında pişirdim
1 adet küçük boy karnabahar
1 su bardağı süt,
2 adet yumurta,
2 kaşık dolusu un,
Bitkisel tuz,
Kaşar peyniri rendesi,
Karnabaharı kısa süre haşladım,
Süt,yumurta,un ve tuzu çırpıp süzdüğüm karnabaharla karıştırdım,cam fırın kabına döküp fırında pişirdim,en son kaşar rendesini ve pul biberi döküp üstü kızarınca çıkarttım,sütün ve kaşar peynirinin yağı ile gayet nefis oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder