2 Şubat 2009 Pazartesi

YOĞUTLU EV KEBABI P.D.Ç.S.E. 35


Bu tarifimizi p.d.ç.e.35' e ev sahibeliği yapan http://gulayce.blogcu.com/ arkadaşımıza gönderiyor kendisine kolaylıklar diliyorum.
Malzemeler:
250 gram kıyma
4 adet pide
2 su bardağı yoğurt
1 adet kuru soğan
karabiber
tuz
Üstü İçin:
1 yemek kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı pul biner
1 çay kaşığı kuru nane
2 diş sarımsak

Yapılışı:
Kıymaya,rendelenmiş soğan,karabiber ve tuz koyup yoğururuz.Misket köfteler hazırlarız.Yağsız teflon tavada sallayarak kızartırız.Pideleri sısıtıp köfteleri üzerine paylaştırırız.Üstine sarımsaklı yoğurt dökeriz.Servis yapmadan önce tavda kızdırdığımız tereyağın altını kapatıp içerisine pul biber ve naneyi ekler kebabın üzerine dökeriz.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder