27 Haziran 2012 Çarşamba

Salamlı Turşulu Krep Sarması


Salamlı Turşulu Krep Sarması
Salamlı Turşulu Krep Sarması

Malzemeler
  • 3 Yumurta
  • 1,5 Su B. Süt
  • 1 Çay B. Sıvıyağ
  • 1 Çay K. Tuz
  • Oktay Usta'dan Un Ölçüsü
İç Harcı İçin:
  • 1 Kase Krem Peynir
  • 1 Kase Kornişon Turşu
  • 1 Tutam Dereotu
  • 1 Tutam Maydanoz
  • 250 Gr. Salam

Hazırlanışı:
 
Yumurtaları karıştırma kabına kırıyoruz. Süt, sıvıyağ, tuz ve 5 çorba kaşığı unu katıp çırpma teli ile karıştırıyoruz. Krep tavasına biraz yağ döküyoruz.

Bir kepçe krep karışımından döküp önlü arkalı pişiriyoruz. Pişen krepleri tezgaha koyuyoruz. İç harcı için, turşu, dereotu ve maydanozu doğruyoruz.

Kreplere krem peynir sürüyoruz. Maydanoz, dereotu ve turşu serpiyoruz. 2-3 tane salam koyuyoruz. Rulo olarak sarıp dilimliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder