29 Ocak 2009 Perşembe

KAĞIT KEBABI





Biz ailecek bu yemeği çok seviyoruz buharınla kendi yağınla piştiği için harika bir tadı oluyor şiddetle denemenizi tavsiye diyorum mis gibi bir koku salıyor mutfağa eğer tabi et seviyorsanız benim gibi:)
Malzemeler:
200 gram kuzu kuşbaşı
2 patates
2 yeşil sivri biber
2 domates
arpacık soğanı
1 su bardağı bezelye
2 adet havuç
1 yemek kaşığı margarin
tuz
karabiber
pul kırmızı biber
kekik
Yapılışı:
Zar şeklinde doğramış olduğumuz bütün malzemeyi yağlı kağıt üzerine yayıyoruz.Margarin,tuz,karabiber ve kekikde ilave edip harmanlıyoruz.Bu hazırladığımız iç harcı 2 adet yağlı kağıda yerleştiriyorz.Hava almayacak şekilde her tarafını kapatıyoruz.Önceden ısıtmış olduğumuz 200 derecelik fırında etler suyunu çekinceye kadar pişiriyoruz(Arada kontrol ediyoruz.)Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder