17 Ekim 2010 Pazar

SÜTLÜ VE CEVİZLİ KADAYIF TATLISI







SÜTLÜ KADAYIF TATLISI

Kadayıf tatlısını hiç böyle sütle hazırlayıp yediniz mi?? Ben derim ki şayet sütü seviyorsanız bir kez deneyin,ben sütü çok fazla sevmediğim halde kadayıf tatlısını normal şerbetli halinden sütle yapılanını daha çok seviyorum:))
Paketin üstünde yazılan su yerine tamamını süt koyuyorum,şeker miktarı bize fazla geldiğinden daha az koyup şeker ve sütü kaynatıp soğutuyorum(şerbet sıcak olursa yumuşak olup hamurlaşır,soğuk olursa yumuşamaz sert olur bu yüzden ılık olacak)

1 kaşık tereyağı veya margarin de ilave edilebilir tabii damak tadına bağlı!
Kadayıfları cam tepsiye yerleştirip üstüne ılıyan sütlü şerbeti döküp 1 saat bekledikten sonra üstüne bolca ceviz döküp servise hazırladığım tatlıyı afiyetle yedim:))


YENİ BİR MİM DAHA
Aslında mimlere cevap yazmak beni zor durumda bırakıyor, zamanımı ve gücümü harcıyorum,ayrıca cevaplamak neye yarar anlamış değilimL,çünkü acizane yaptıklarımı bildiklerimi paylaşmak istiyorum,benim için önemli olan bu,bu yaşımda ve hastalıklarıma rağmen!! Pek çoğunuz kardeşim veya kızım olacak yaştasınız ve çoook başarılısınız,buna rağmen sayfamı ziyaret edip yorum bıraktığınız için müteşekkirim,ama arkadaşım ZUHAL i kırmak istemedim ve istatistik bilgisini yazıyorum
Ana sayfamdaki en çok tıklananlar:

KESTANE AROMALI ÇİKOLATALI PUDİNG,
KUŞÜZÜMLÜ VE CEVİZLİ KURABİYE,
KAKAOLU ISLAK KURABİYE,
TAHİNLİ,FINDIKLI KEMALPAŞA TATLISI,
ÇARŞAF BÖREĞİ,
DOMATES SOSLU ISPANAKLI EV YAPIMI ERİŞTE,
FIRINDA BAL KABAĞI MÜCVERİ,

Kumanda panelindeki istatistik daha farklı idi:
FIRINDA PATATES KÖFTE:9728 sayfa görüntülenme,
DOMATESLİ ŞEHRİYE PİLAVI:1135 sayfa görüntülenme,
İZMİR KÖFTE:522 sayfa görüntülenme,
EV YAPIMI İSKENDER DÖNER:477 sayfa görüntülenme,
TAŞ KADAYIF:332 sayfa görüntülenme


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder