20 Aralık 2009 Pazar

Yılbaşı Hazırlıkları


Bu sene yeni yıl hazırlıklarına geçen yıla göre daha erken başladım. Başlangıcı da tek lokmalık kremalı çikolatalı toplarla yaptım.. Pelin'de truf halini görmüştüm, ben biraz daha akışkan bir kıvamla truf kağıtlarında servis ettim.

200 ml. kremayı ocağa alıp kaynama noktasına gelmeden içine 250 gr. sütlü ve bitter çikolata ekledim. Karıştırıp soğuması ve kıvam alması için bir gece buzdolabında beklettim. Krema sıkacağı ile turf kağıtlarının içine sıktım. Hepsi bu!

Yılbaşı sofranız için alternatif aperatifler:
havuçlu meze
peynir topları
fırında mantar güveç
kereviz salatası
labneli salamlı cevizli lavaş

Unutmadan, yılbaşı kartlarınızı postaladınız mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder