10 Aralık 2009 Perşembe

Haftasonunda Balık Keyfi

Bizim evde balık sezonu henüz açılmadı. Bu durumu kendine dert edinen ve biz olmadan boğazından balık geçmeyen annem de bizi haftasonu hazırladığı balık sofrasına davet etti. Buğulama balığı pek sevmediğimi çok iyi bilen anneciğim hamsiyi teflonda, çinekopu da fırında yapmış. Balığın yanında salatadan başka bir şey yemediğimiz için de menüde kıvırcık salata, patates salatası ve meksika salatası balıklara eşlik etti.

Teflonda hamsi tarifi için buraya tıklayın.

Çinekoplar temizletildikten sonra 175' derece fırınlandılar. Sonuç olarak balığa ve salataya doyduğumuz nefis bir menü oldu.

Sitedeki diğer balık tarifleri için;

Fırında levrek tarifi

Palamut tarifi

Soslu levrek tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder