5 Aralık 2009 Cumartesi


ÇİKOLATALI PASTA
Selamlar arkadaşlar düş bahçesi arkadaşımın ev sahipliği yaptığı pasta süsleme teknikleri etkinliğine bende pastamla katılmak istiyorum.
Buradaki klasik pandispanyamı yaptım.Bir dahaki yapışımda kabartma tozunu biraz azaltmayı düşünüyorum.İkiye bölüp arasına şanti sürdüm,ikinci katı kapattım pastanın kenarlarını ve üstünü şantiyle sıvadım.
Daha sonra 60 gram çikolatayı 1 tatlı kaşığı margarinle benmari erittim.Yağlı kağıda eşit miktarda sürdüm.biraz donunca bıçakla üçgen şeklinde kestim ,dolapta iyice donunca pastanın kenarlarını süsledim.Üzerinede bıçakla kıydığım çikolatayla süsledim.Şimdilik benden bu kadar hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder