15 Ekim 2012 Pazartesi

KÖSTEBEK PASTA


Malzemeler :
© 1 paket Dr.Oetker Köstebek Pasta 

Keki için:
© Un karışımı
© 100 gr. yumuşak margarin
© 2 adet yumurta
© 7-8 çorba kaşığı süt

Kreması için:
© Toz krema karışımı
© 3,5 çay bardağı süt
© Çikolata parçaları

© 3 adet muz


Öncelikle keki hazırlayalım. Un karışımını, yumurtayı, margarini, sütü mikserle iyice çırpın. Yağlanmış yuvarlak kalıba dökün, 160 derece önceden ısıtılmış fırında 25-35 dakika pişirin. 

1-Soğuyan keki tabağa alın, kenarlarından 1cm kalacak şekilde kaşık yardımıyla 0,5cm derinliğinde oyun.Çıkan kek parçalarını rondodan geçirin.
3,5 çay bardağı süt ile krema karışımını mikserle çırpın, kıvam alınca çikolata parçalarını koyup, karıştırın.
2-Muzları soyup ortadan bölün, oyduğunuz keke yerleştirin.
3- Üzerine kremayı koyup, şekil verin.
4- Rondodan geçirdiğiniz keki üzerine her tarafını kaplayacak şekilde serpin.

Soğuyana kadar buzdolabında bekletin.



Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder