16 Mayıs 2011 Pazartesi

5.Blog Yazarları Buluşması

Sonunda büyük gün geldi çattı veeee sıcacık güneşli bir pazar gününde 5. blog yazarları buluşmamızı Fenerbahçe Özsüt Atölye’de gerçekleştirdik.



Harika bir gün oldu...Herşey tıkır tıkır işledi çok şükür.
Sponsorlarımız sağolsunlar müthişlerdi...Çok rahat oldu herşey.
Sevil ,Yasemin ve ben zaten çok iyi de arkadaş olduğumuz için iletişimimiz sürekli lay lay lom modundaydı:)

Pazar günü önce güneş bizi tüm güzelliğiyle ısıttı...Sonra da teker teker gelen dostlarımız .....
Gün boyunca ne kadar şanslıyım diye düşünüp mutlu oldum.Nereye baksam sıcacık mutlu yüzler gördüm...Kahkahalar havada uçuştu...samimi duygularla sarıp sarmaladık birbirimizi....

Her bir misafiri tek tek anlatmak isterdim aslında size...nasıl yardım etmek için çırpındıklarını,nasıl pozitif enerji saçtıklarını,nasıl heyecanımızı paylaştıklarını hepsini yazmak isterdim ...Fakat kişi sayısı 100'ün üzerinde olunca bu imkansız oluyor tabi:))


Gelelim Özsüt 'e...Özsüt bizler için çırpınıp durdu cumartesiden beri...Sağolsunlar oldukça fazla olan hediyelerimizi bir gün öncesinden muhafaza ettiler...1 sn. bile yüzlerindeki gülümsemeyi esirgemediler bizden.Bizimle beraber koşturup durdular günler öncesinden.Kendimizi evimizde hissettirdiler bize sağolsunlar...Hijyen 10 numara zaten...beni yakından tanıyanlar bilirler temizliği nasıl sevdiğimi:)Mekan temiz,çalışanlar mis gibi...menü süper:) Eee daha ne olsun:) Bize sadece coşmak kaldı:)


Bizler için muhteşem bir Ege kahvaltısı hazırlamışlardı...Afiyetle kahvaltılar yapıldı.Sonra sponsorlar eşliğinde hediye çekilişlerimiz yapıldı...

Bahar coşkusunun gazıyla herkesi şımartmaya çalıştık:))))



Tabii Özsüt'te bizi şımarttı bu güzel ve nefis pastasıyla...


Heyecanla kestik pastamızı ... vee afiyetle de yedik bu güzel günün şerefine...



Kıymetli sponsorlarımız,

Maggi ,Henkel, Sofra Dergisi, Muratbey Peynirleri, Yonca gıda, Chef İstanbul, Benetton, Altıparmak, Elit çikolata, Roberto Bene, Becel, Akdeniz Bujiteri, Mer Balık Restaurant, Sustilo , Sebahat Güzellik merkezi, Vaseline, Elidor 'a sonsuz teşekkür ederiz.

Feneryolu ÖZSÜT'e ,Sayın Hasan Bey'e,Ahmet Bey'e,Taşkın bey'e, Feyyaz bey'e,Abdullah Bey'e ,Kadir bey'e , Ozan bey'e ,Ömer Bey'e ve Durdu Bey'e bu keyifli organizasyonda bizimle berbaer oldukları için sonsuz teşekkürler ederiz.

6. Buluşmayı heyecanla bekliyoruz ve arkadaşlarımızı tüm kalbimizle destekliyoruz.:)

Sevgili arkadaşlarım Sevilciğim ve Yaseminciğimi de öpüyorummmmm:))))

Sevgiler






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder