10 Aralık 2013 Salı

MANTAR VE TAVUK SOTE #yemekfırtınası 4.gün

#yemekfırtınası 4.gün
MANTAR VE TAVUK SOTE
Malzemeler:
Kültür mantarı
Tavuk eti
Soğan
Domates
Yeşil ve kırmızı biber
Sızma Zeytinyağı
Tuz, karabiber
Yıkanıp suyu süzülen tavuk etini kızgın(az) yağın içine attım, kapağını kapatmadım etin suyu çıkmasın diye bir müddet soteledikten sonra, iyice temizleyip doğradığım mantarları ilave edip birlikte pişerken doğranmış soğan,domates,biberleri de ilave edip tuz koydum,kapağı kapattım ve kısa sürede harika lezzette yemeğim hazır oldu. 
Maydanoz salatası ile birlikte afiyetle yedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder