30 Temmuz 2013 Salı

HASHASLI TATLI

KEKİ İÇİN
 4YUMURTA
1 SU BARDAGI IRMIK
1 SU BARDAGI HASHAS
1 SU BARDAGI UN
1 SU BARDAGI SIVIYAG
1 SU BARDAGI ILIKSUT
1 SU BARDAGI TOZ SEKER
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANILYA
 tum malzemeyı kek kıvamına  gelinceye kadar çarpıyoruz.180 c uzerı pempelesınceye kadar pişiriyoruz.kekimizi fırında çıkartıp soğutuyoruz..
SERBETİ İÇİN
3 SU BARDAGI SEKER
3 SU BARDAGI SU kaynatıp sıcak serbetı soğuttuğumuz kekımızın uzerıne dokuyoruz. arzu edersenız uzerıne vanılyalı pudıng hazırlabılırsınız.
afıyet olsun....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder