28 Temmuz 2013 Pazar

FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK KELEBEK (SIRT PİRZOLA )


 
FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK KELEBEK (SIRT PİRZOLA )
MERHABALAR CANLAR, MÜBAREK RAMAZAN AYI SONA ERMEK ÜZERE,İNŞALLAH LAYIKIYLA DEĞERLENDİRİP KAZANÇLI ÇIKANLARDAN OLURUZ
Yemeğimiz çok lezzetli,hazırlaması da oldukça kolay :)
istediğimiz miktar ve çeşitte tavuk eti,ben tavuk kelebek denen sırt pirzolasını kullandım,
yoğurt ( etlerin her yerini ıslatacak kadar ),
tuz,k.biber,yeni bahar,kekik,pul biber, vb,
tane karabiber,
defne yaprağı,
salça (isteğe bağlı ),
yağ : etler derisiz yağsız olursa ilave edilir,ben kullanmadım
yıkanan etler yoğurt ve baharatlarla harmanlanır mümkünse buzdolabında bekletilir,fırın kabına boşaltılıp kızarana kadar pişirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder