20 Temmuz 2013 Cumartesi

FIRIN POŞETİNDE TAVUK PİRZOLA VE KARIŞIK SEBZE


MERHABALAR,SELAMLAR,SEVGİLER
Hazırlamasından çok keyif aldığım ve severek yediğimiz bir pişirme tarzı
tüm sebzeleri ve eti tuzlayıp baharatlayıp kendi buharıyla poşet içinde yumuşacık ve çok lezzetli bir yemek hazırlamak :)
bu yemeğimde kullandığım malzemeler: 2 kişilik
2 adet tavuk pirzola,
2 adet patates,
2 adet havuç,
1 adet patlıcan,
1 adet kabak,
2 adet kırmızı kapya biber,
4 adet yeşil biber,
1 adet soğan,
2 kaşık zeytinyağı,
tane karabiber,
defne yaprağı,
tuz,
pul biber
yıkanıp doğranan malzemelerin ve baharatların tümü bir kap içinde karıştırılır,fırın poşetine konur maksimum 200 c de pişirilir ben 170-180 c arasında pişiriyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder