21 Ocak 2011 Cuma

ÇANTAMIZ DA TAMAM !

okiedog



Yaşasın body kardeşliği demekten kendimi alamıyorum :) Canlarım benim, sağolun , varolun.. Sayenizde artık daha güçlüyüm, yalnız değilim, kimse beni body alışverişinden alıkoyamaz :)

Haahahhaa.. Dün 3 tane daha hediye geldi, kolleksiyonum arttı.. oohhhh dermişim :)

Bahanenizin alışveriş turları tam gaz devam ediyor.Evde de son sürat boya işlerine devam. Badana kokusu yüzünden anneme taşındım, ekmek elden su gölden hayatım maşallah gayet rahat ilerliyor. Çoğunuzun hem fikir olacağını düşünüyorum ki sanırım bu günlerimi ÇOOOOOOOOOKKK arayacağım :)Etrafımdakiler yat yatabildiğin kadar diyip duruyorlar :) Ben de öyle yapıyorum.

Bebek hayatımızda herşeyi değiştirdiği gibi ilgi alanlarımızı da direk değiştirdi. Ben internet üzerinden alışverişe meğilli birisiyim oldum olası. Takip ettiğim bir çok site var bu yönde. Ama son dönemde bebeğimiz yüzünden bir çok annenin ve anne adayının takip ettiğini düşündüğüm UNNADO'yu da takip eder oldum.

İşte bu çanta da oradan. Şirketteki arkadaşlarımdan birinin tavsiyesi üzerine edindim OKIEDOG marka anne-bebek çantasını. Çok gözlü ve derin oluşu nedeniyle son derece pratik gözüküyor. İçinde alt açma için bir örtü, kirli torbası, ısı sabitleyen birkaç bölmesi de var.

Pekiiii ... İşte 100 puanlık uzman sorusu geliyor? Ben bu çantaya neler koymalıyım? En çok ne lazım oluyor?

Yedek kıyafet, mendil, bez, belki bir adet oyuncak... Var mı ekleyecek olan?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder