26 Ağustos 2013 Pazartesi

Tereyağında kavrulmuş makarna




MALZEMELER
Yarım paket makarna
1,5 kaşık tereyağı
2 domates
kaşar peyniri
İsteğe göre tavuksuyu veya sıcak su
HAZIRLANIŞI
Tereyağı eritilir,makarna ilave edilerek pembeleşene kadar kavrulur,domateslerin kabuklarını soyup çok küçük doğrayıp ilave edilir,tuz ilave edilir birlikte 5 dakika kavrulur.Sıcak su veya tavuk suyu makarnaların üzerine çıkacak kadar eklenir, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir, makarnalar pişmemişse biraz daha su ilave edilir.Üzerine rendelenmiş  kaşar peyniri  ve çok ince kıyılmış maydanoz serperek sıcak servis yapılır.not: arzu edilirse 2 diş sarımsak katılabilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder