24 Ağustos 2011 Çarşamba

ZEYTİNYAĞLI KABAK

                                                          ZEYTİNYAĞLI KABAK

malzemeler
  • 3 tane kabak

  • maydanoz

  • 3 yemek kasik zeytin yag

  • 1 yemek kasik  tuz ot vegater

  • 1 dis sarimsak

hazirlanisi
  • Kabaklari yikayip orta kismindaki cekirdegi cikartip  dilimleyin.

  • Tencereye kabaklari koyun.

  • Bir bardagin icersine zeytin yag,sarimsagi rendeleyin ,maydanozu incecik kiyin ve baharati katip karistirin .

  • Kabaklarin üzerine dökün zeytin yagli karisimi .

  • Tencerenin kapagini kapatip orta hateste 7-8 dakika pisirip altini kapatin tencerenin .

  • Ben yaninda makarna ile servis yaptim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder