Malzemeler
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 poşet toz krem şanti
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 poşet toz krem şanti
Üzeri için
Hindistan cevizi
Hazırlanışı
Süt, şeker ve irmik tencereye alınır orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirilir soğumaya bırakılır
Soğuyan muhallebiye toz şantiyi eklenir iyice yoğurulur ve elinizi suya batırıp küçük toplar yapılır hindistan cevizine bulanır. Yaklaşık 2 saat dolapta dinlendirin
AFİYET OLSUN:)
Hindistan cevizi
Hazırlanışı
Süt, şeker ve irmik tencereye alınır orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirilir soğumaya bırakılır
Soğuyan muhallebiye toz şantiyi eklenir iyice yoğurulur ve elinizi suya batırıp küçük toplar yapılır hindistan cevizine bulanır. Yaklaşık 2 saat dolapta dinlendirin
AFİYET OLSUN:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder