18 Kasım 2011 Cuma

FIRINDA GÜVEÇ KAPTA SEBZELİ PALAMUT BALIĞI











FIRINDA GÜVEÇ KAPTA SEBZELİ PALAMUT BALIĞI

palamut balığının bol ve yağlı olduğu dönemde bol sebze eşliğinde fırında pişirdim:)hazırlaması da oldukça kolay,pratik,yemesi de lezzetli:)

dilimlenmiş palamut balığı,

domates,

kırmızı kapya biber,

yeşil biber,

soğan,

limon dilimleri,

maydanoz,

defne yaprağı,

zeytinyağı,

tuz,karabiber

piyazlık doğradığım soğanları ve defne yapraklarını güveç kaplarına yerleştirdikten sonra üstüne yıkanıp tuzlanmış balık dilimlerini,doğranmış biberleri,domatesleri,limon dilimlerini,maydanozu,tuzu karabiberi ve zeytinyağını koyup fırında pişirdim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder