Malzemeler :
- 4 Yufka
- 100 Gr. Beyaz Peynir
- 100 Gr. Kaşar Peynir
- 100 Gr. Tulum Peynir
- 1 Tutam Maydanoz
- 3 Tane Kırmızı Biber
- 1 Su B. Ceviz
- Sıvıyağ
Mantolamak İçin:
- 1 Su B. Süt
- Galeta Unu
Hazırlanışı :
İki yufkayı açıp üst üste koyuyoruz. İç harcı için, beyaz peynir, kaşar peyniri ve tulum peynirini karıştırma kabına rendeliyoruz. Maydanoz ve kırmızı biberi ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz.
Kırılmış ceviz koyup karıştırıyoruz. Yufkayı 8'e bölüyoruz. Sıvıyağ sürüyoruz. Peynirli harçtan baş kısımlara koyuyoruz. Rulo şeklinde sarıyoruz. Süt, ardından galeta ununa bulayıp yağlanmış tepsiye diziyoruz.
Diğer yufkalar içinde aynı işlemi uygluyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder