MALZEMELER:
Üzeri için:
HAZIRLANIŞI:
Patatesleri haşlayıp ezelim. Üzerine doğranmış turşu,yeşil soğan,maydanoz,pancar turşusunu
alalım. Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve elma sirkesi ilave edelim. Tuzunu da ekleyip karıştıralım.
Karışımdan toplar yapıp tepsiye dizelim.
Daha sonra üzerine çırpılmış yoğurt ve kırmızı biber gezdirelim. Süslemek için turp dilimleri, maydanoz yaprakları kırmızı biber ve yeşil biber kullandık. Görüntü ve lezzet tam puan :)
- 5 patates
- 5 kornişon turşu
- 1 demet yeşil soğan
- 1 tutam maydanoz
- 1limon suyu
- elma sirkesi
- zeytinyağı
- 1 kase pancar turşusu
- tuz, karabiber
Üzeri için:
- 1 kase süzme yoğurt
- yeşil biber
- kırmızı biber
- maydanoz
- turp
HAZIRLANIŞI:
Patatesleri haşlayıp ezelim. Üzerine doğranmış turşu,yeşil soğan,maydanoz,pancar turşusunu
alalım. Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve elma sirkesi ilave edelim. Tuzunu da ekleyip karıştıralım.
Karışımdan toplar yapıp tepsiye dizelim.
Daha sonra üzerine çırpılmış yoğurt ve kırmızı biber gezdirelim. Süslemek için turp dilimleri, maydanoz yaprakları kırmızı biber ve yeşil biber kullandık. Görüntü ve lezzet tam puan :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder