- 3 yemek kasik pasta kakaosu
- 2 tane yumurta (bir yumurtanin aki ic malzemeye kullanilacak )
- 250 gram margarin
- 1 tane kabartma tozu
- 200 gram pudra sekeri
- 2 yemek kasik nisasta
- aldigi kadar un
ic malzemesi icin malzemeler
- 200 gram hindistan cevizi
- 1 tane yumurtanin aki
- yarim cay bardak pudrra sekeri
- 2 yemek kasik labne kirem peynir
hazirlanisi
- Ilk önce yumurtanin akini ic malzemeye katmak icin ayirin birrtanesinin
- Derin bir kabin icersine tere yag ve pudra sekerini katip mikserserlen cirpin.
- 1 tane Yumurtayi ve sarisini icine ilave edip devam cirpin.
- Kakao ve nisastayi katip iyice cirpin .
- Vanilya sekerini ,kabartma tozunu katip yavas yavas un ilave edip yumusak bir kivam elde edinceye kadar un ilave edip elinizlen yugurun.
- Ic malzemesini hazirlayin .
- Yumurtanin beyazini bir kaseye koyup üzerine hindistan cevizi ,pudra sekeri ve labne peyniri katip biri birlerine iyice yidirin .
- Hindistan cevizini kücük parcalar kopartip yuvarlayin .
- Yugurdugunuz hanurdan ceviz böyüklügünde parcalar kopartip avcunuzun icersinde acip hindistan toplardan bir er tane koyup kapatip yuvarlayin.
- Önceden isitilmis 175 derecede pisirin
- Soguduktan sonra servise hazir .
- Ben üzerlerine nutellayi eritip birer caykasik koydum ve hindistan cevizi döktüm cikolatanin üzerine .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder