malzemeler kiremasi icin
- 1 paket hazir waffel
- 2 paket ciy kirema
- 2 paket kirema sikilastirici ((Sahnesteif))
- 2 tane süzme kirem peynir ((Schmand ))5-7 yemek kasik toz seker
- 100 ml süt
- yarin paket kirem santi toz halinde
- file badem
- sekerli findik kiriklari
- beyaz cikolata kiriklari
- 1 paket fisne pasta sosu kirmizi jöle ((Tortenguss ))
hazirlanisi
- Hazir 1 paket waffel kullanin yada makinaniz varsa hazirlayin kendiniz .
- Ciy kiremayi ve sütü derin cirpma kabinin icersine dökün.
- Kirema tozunu ve santi tozunu ekleyip Cirpin icersine yavasca peyniri koyup devam cirpin .
- Buzdolabinda 1 saat dinlenmeye birakin .
- Borcama 1 kat waffel döseyip kiramanin yarisini sipatula ile esit sekilde sürün.
- 1 kat daha waffelden döseyip kiramadan sürün .Üzerine hazir kirmizi renkli pasta jölesini tarifine göre hazirlayip dökün .
- Kiremayi buz dolabinda mutlaka dinlendirin erimemesi icin .Jel sicak üzerine döküpüp yaklasik 1 saat daha dinlenmeye birakin .
- Servis yapmada üzerine badem ve cikolata kiriklari ile tamamlayin .
- servise hazir afiyetler olsun . Bu pastayi Cevriye abalam hazirladi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder