malzemeler
- 300 gram kadar kurutulmus fasüyle
- 4-5 tne kurutulmus kuru domates
- 4-5 yemek kasik kadar
- tuz
- 2 dis sarimsak
- 2 yemek kasik domates salcasiay cicek yag
- 1 tane kuru sogan
- karabiber ve pul biber
hazirlanisi
- ilk önce kurutulmus fasülyeyi bir tasimlik haslayip suyunu süzdürün.
- Domates kurularini kaynar suya islayin ve dograyin
- Tencereye yagi katip soyup dogranmis soganlari kavurun.
- Domates kurularininda suyunu süzüp tencereye ekleyin Daha önceden hasladiginiz fasülyelerinde suyunu sIkip tencereye salcayla birlikte ekleyin .
- 2-3 dakika kavurun beraberce sonra sarimsagi tuzunu baharatinizi katip da ekleyip 2 bardak su ekleyin tencereye kapagini kapatip orta hateste pisirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder