malzemeler :
-1 tavuk göüsü ( her hangi yerinden )-kuşbaşı doranmış
-1 soan - yemeklik doranmış
-1/2 kutu konserve bezeliye
-1 çorba kaşığı un
-1 tatlı kaşığı biber salçası
-1-2 domates -küp kesilmiş
-2 çorba kaşığı tereyağı ( sıvı yağı )
-1 çorba kaşığı toz kırmızı biber
-500-750ml.su ( et suyu)
hazırlanışı : etleri yağıda kavurun ,kenara alın,soanı pembeleşene kadar kavurun,un ilave edin ,sırası ile toz biber,salça, biraz karıştırın,souk su ilave edin karıştırarak,topaklanmasın,kaynamaya başlayınca etleri,20 dak.kısık hateşte kaydadıktan sonra domatesleri ,.bezeliyeleri ,15 dak.daha kısık hateşte kaynatın,tuzlayın,ocağı kapatın .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder