malzemeler
- yarim su bardak misir
- yarim su bardak bezelye
- 1 tutam taze dere otu
- 2 dis sarimsak
- 1 su bardak mantar
- 1 tatli kasik kimyon
- 1 tatli kasik pul biber
- 1 tatli kasik tuz
- yarim limon suyu
- 250 gram makarna
- 3 yemek kasik ay cicek yag ((mantari kavurmak icin ))
hazirlanisi
- Makarnayi haslayip suyunu süzdürün ve sogusun.
- Ben konserve kullandim mantar, bezelye ve misiri.
- Hafif yagda mantari yikayip 2 ye bölüp kavurun hem daha lezlet verir ve kokmaz.
- Dere otunu yikayip dograyin makarnanin üzerine..
- Mantar ,bezelye ve misiri da ilave edin makarnanin üzerine.
- Bir kasede tuz ,kirmizi pul biber, sarimsak ve limon suyunu karistirip makarnanin üzerine dökün.
- Karistirip servis yapin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder