16 Nisan 2013 Salı
BU DA BENİM HAŞLAMAM
Her şeye maydanoz... diye bir değim var ya ,ben her şeye havuç koymayı sevmem.
Çok basit benim haşlamam: et,patates ,soğan ,üstünü kapatacak kadar su ,tuz,düdüklüde süper oluyor .
Aklıma gelmişken,bu sıralarda metal sabunlar ortalıkta dolaşıyor ,soğan kestikten sonra ellerini bununla yıkarsan koku kalmıyor.Aslında daha pratik yolu var :ellerini sabunladıktan sonra bataryayı el ile temizler gibi yap,hem batariya temizlenir,hem ellerin soğan,sarımsak kokmaz .Ne fikir ama ,bazıları kaşık kullanır ,ne gerek var bence kaşığı batır,yıka,böyle batariyan hep parlar.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder