Malzemeler
- 1 Kase Mantar
- 5 Haşlanmış Patates
- 1 Demet Semizotu
- 5 Yeşil Soğan
- 1 Limon
- Zeytinyağı
- 1 Kase Yoğurt
- 1 Közlenmiş Kırmızı Biber
Hazırlanışı
Mantarları Doğrayıp Sıvıyağ İle Soteliyoruz. Suyunu Verip Çekene Kadar Pişiriyoruz. Haşlanmış Patates Ve Yeşil Soğanı Doğruyoruz.
Tuz Koyup Harmanlıyoruz. Salata Tabağına Semizotlarını Koyuyoruz. Üzerine Patas Ve Yeşil Soğanı Koyuyoruz.
Sotelenmiş Mantarları Da Üzerine Döküyoruz. Yoğur Ve Zeytinyağını Kasede Çırpıp Üzerine Döküyoruz.
Kırmızı Biber İnce İnce Doğrayıp En Üste Yerleştirip servis Ediyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder