Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
12 Mart 2011 Cumartesi
Bal kabakli pasta http://tatllar.blogspot.com/
Kabakli pasta
malzemeler
1 litre süt
7 yemek kasik nisasta
8 yemek kasik toz seker
2 tane ciy kirema (400 ml))
1 paket vanilin
1 yemek kasik margarin
4-5 dilim kabak tatlisi
üzerine kelogs kullandim
hazirlanisi
Kabak tatlisi yapmistim serbetini tabanina kullandim kabaklardanda tatlimis icersine kattim.
Ben degisik bir sey yapmak istedim misafirlerime .
Etimeklerin üzerine kabak tatlimin serbetinden gezdirdim.
Kabaklardan 4-5 dilimini rondodan gecirin
Sütü bir tencereye alin ciy kiremayida ilave edin.
Vanilya ,margarin de katin tencereye.
Nisastayi icersine cirpin topalak kalmasin diye.
Orta ateste sekerinive kabak ezmesini katip karistirarak pisirin.
Kaynamaya baslayinca etmeklerin üzerine harcinizi dökün.
Hem cok nefis kalan kabaklarida böylece degerlendirmis olduk afiyetler olsun.
Ben üzerine kelogs ile servis yaptim citir ,citir .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder