Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
18 Mart 2011 Cuma
tavuklu pirasa yemek tarifi
tavuklu pirasa
malzemeler
4 tane orta boy pirasa
2 tane havuc
2 dis sarimsak
yarim limon suyu
yarim kilo tavuk gögsü
tuz
kirmizi pul biber
karabiber
2-3 sap taze dere otu
6-7 yaprak nane taze
3 yemek kasik zeytinyagi
hazirlanisi
Bir tencereye 1,5 bardak su koyup tavuk etinizi haslayin.
Tüm yesil malzemeleri yikayip dograyin.
Tavaniza yag ve ilk önce havucunuzu 2-3 dakika kavurun.
Diyer malzemeleride katin tavaniza .
Baharat ,limon suyuve sarimsaginizida ilave edin .
Haslanmis tavuk etinizi küp dograyin suyundanda yarim su bardak ilave edin yemeginize .
Ben salca kullanmadim sebzeleri hafif pisirdim vitamini kaybolmasin diye .
Yanimda taze dere otlu pirinc pilav esliginde servis yaptim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder