malzemeler
- 400 gram makarna
- 500 gram rondolanmis domates sosu
- 200 gram ciy kirema
- 2 yemek kasik kadar ay cicek yag
- 2 yemek kasik domates salcasi
- Fesleğen ben kurusunu kullandim taze olursa daha iyi olur.
- tuz ,kara biber ,kirmizi pul biber ve 2 dis sarimsak
hazirlanisi
- Makarnanizi haslanmis suyun icersinne 1 yemek kasik ay cicek yag tuz katip haslayin ve suyunu süzgeclen sünzdürün.
- Ben hazir paketdeki domates sosu katkisiz olanlardan kullandim.
- Tencereye domates sosu ,Fesleğen , sarimsak ,salca ,aycicek yagi ,ciy kirema ve baharatlarinizi ve
- Hafif hateste karistirin kaynamaya baslayikca bir mutfak rondosu ile iyice ezin .altini kapatip 2-3 dakika dinlendikden sonra servise hazir .
- Afiyetler olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder