4 Mart 2013 Pazartesi
TAVUK ŞİŞ NASIL YAPILIR
Hayırlı bir hafta dilerim tüm ziyaretçilerime...Günlerden beridir soğuk algınlığıyla mücadele etmekteyim..Çocukken hastalandığımda ne kadar çabuk iyileşirdim..
Hele antibiotiği nadiren kullanırdım şimdi o kadar ilaç içmeme rağmen hastalık günlerce sürüyor bir tek ben değilim çevremdeki çok kişi bu şekilde...
Rabbim hasta olan cümle kullarına şifalar ihsan eylesin...
Konveksiyon fırınımı çok sık kullanırım ve çok memnunum...
Sevgili Yeşimden Allah razı olsun onun vesilesiyle tanıştım bu fırınla ne yazıkki Yeşim arkadaşım bloğunu kapattı İnşaAllah iyidir bir sorunu yoktur dilerim tekrar blog dünyasına geri döner...
Tavuk şişi nasıl yapmışım bir bakalım..Fotoğraf yemek yemeye iki dakika kala çekildiği için pek istediğim gibi olmadı...
Kemiksiz tavuk baget
Sıvıyağ
Salça
Tuz
Tavuk etini kuşbaşı doğradım yıkayıp suyunu süzdürdüm salça,sıvıyağı ,tuz ve karabiberi tavukla beraber harmanladım dolapta bir saat beklettim...
Etleri tahta şişlere dizip teflon tepsiye koydum üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim konveksiyon fırında altı ve üstü kızarana kadar pişirdim...
Hem pratik hem lezzetli oluyor benden şimdilik bu kadar tez zamanda soğuk algınlımı atlatıp buralarda olabilmek dileğiyle selametle kalın...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder