Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri

29 Mart 2011 Salı

Tavuklu Lavaş Dürüm

 Tavuk et sote

Tavuk et sote
malzemeler
  • 1 kilo tavuk gögsü
  • 2tane orta boy sogan
  • maydanoz
  • 1 su bardak haslanmis misir  (konserve kullandim)
  • 1 yemek kasik aci biber salcasi
  • 4 tane etli domates
  • 3 yemek kasik ay cicek yagi
  • tuz
  • taze nane
  • taze maydanoz
  • 1 tatli kasik karabiber
  • 2 dis sarimsak
hazirlanisi
  • etinizi yikayip dilimleyin küp,küp
  • Tavaya yagi koyup sogani soyup dagrayin pembelesince eti katip 3-4 dakika beraber kavurun.
  • Nane ,maydanozunuzu ayiklayip yikayin dograyip tavanin icersine ilave edin.
  • Domateslerinizi kabuklarini soyup rendeleyin icersine .
  • Salca baharatlarini koyup tavanin kapagini kapatip 6-7 dakika bu sekilde orta hateste pisirin.
  • Ben lavas ekmegini satin altim .
  • daha önce yapip tarifini vermistim hamur islerine bakarsaniz tarifim var.
Yemek Tarifleri zaman: 10:53
Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Yemek Tarifleri
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.