Önümüzdeki günlerde yeni tarifler de deneyerek paylaşıyor olacağım ancak arşivde kalan tariflerden de sofralarınız için ipuçları vermek istiyorum.
Öncelikle servis tipinizi belirlemenizi tavsiye ediyorum. Kalabalık bir ev partisi niteliğinde sadece açık büfe bir davet veriyor olacaksanız burada servis etmesi ve yemesi kolay çeşitleri tercih etmelisiniz. Davetli sayınız masada oturtabileceğiniz kadar kişi ile sınırlı ise daha özgürsünüz. Ancak her iki durumda da ana yemeğiniz ile uyumlu olacak başlangıçlar yapıyor olmalısınız. Örneğin tavuk ya da hindi servis edecekseniz başlangıçlarda yine beyaz et kullanmak sıradanlık yaratabilir.
Bugün sizlere önerebileceğim meze ya da zeytinyağlı sınıfındaki çeşitler şunlar olacak :
Yeşil - kırmızı görüntüsü ile Tavuklu Semizotu Salatası
Yoğurtlu Havuç Salatası
Taze Otlu Lor Peynir Dolgulu Kırmızı Biber
Yine devam edeceğiz ....
Afiyetle & sağlıkla,
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder