Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri

22 Ekim 2010 Cuma

pirinc salatasi

pirinc salatasi

malzeme
  •  1 su bardak pirinc
  • 4 yemek kasik ay cicek yag
  • taze dere otu
  • maydanoz
  • yarim cay bardak misir
  • yarim cay bardak  bezelye
  • yarim cay bardak kirmizi meksika fasüylesi
  • yarim limon
  • tuz
  • kirmizi pul biber
  • 5-7 tane yesil zeytin
hazirlanisi
  • Ben bezelye,misir ve fasüylenin konservesini kullandim.
  • Pirinci yikayip kaynar suda haslayin
  • Yumusak bir kivam olunca soguk sudan gecirip suyunu süzdürün.
  • Maydanoz ve dere otunu yikayip dograyin icersine
  • Misir ,bezelye ve fasüyleyi yikayip süzdürüp icersine ilave edin .
  • Cekirdeksiz yesil zeytinden icersine dograyin.
  • Tuz ,limon nun suyunu ,kirmizi pul biber ve yaginida katip karistirin.
  • Hem kolay hemde nefis bir salata  afiyetler olsun .
Yemek Tarifleri zaman: 19:26
Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Yemek Tarifleri
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.