malzemeler
- 125 g margarin(oda sıcaklığında)
- 1çay bardağı sıvı yağ
- 2 tane yumurta
- 3 kahve fincanı pudra şekeri ((( ben 1 su bardak kadar kullandim))
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardak bugday nisastasi
- Aldığı kadar un
- Damla çikolata
- Derin bir yugurma kabin icersinde ilk önce yag ,tere yag ve yumurtayi cirpin.
- Pudra sekerini icersine ilave edip erimesini saglayin.
- Kabartma tozunu nisastani icersine katip eleyin .Unu yavas ,yavas ekleyerek hamurunuzu yugurun .
- En son damla cikolatayi icersine katip icersine karismasi saglayin.
- Kücük parcalar kopartip yuvarlayin üzerlerine de güzel görünmeleri kin cikolatnizdan hafif bastirin.
- Önceden isitilmis firinda üzerleri catlayan deyince 175 derecede pisirin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder