malzemeler
- 750 gram havuç
- 1 yemek kasik margarin
- 1,5 su bardağı tozşeker
- Alabildiği kadar şekerli bisküvi
- 1 tatli kasik tarcin
- 1 su bardak cekilmis ceviz
- yarim su bardak cekilmis badem
- üzerine hindistan cevizi ,badem ve Antep fistigi
hazirlanisi- Havuçları soyup rendeleyelim.Şekeri ilave edip pişirelim.
- Suyunu salıp iyice çekene kadar pişirelim
- Kavrulmaya başlayınca margarini ilave edip biraz kavuralım.
- Ocagin üzerinden alin iliyinca ekleyin badem ve cevizinizi .
- Sonra tarçını,ve kıvam alana kadar rondadan cekilmis bisküvi koyalım.
- Ceviz kadar toplar yapıp hindistan cevizi , baden,antep fistigi bulayalım.Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder