Malzemeler
1 su bardağı buğday
1 çay bardağı iri kırılmış ceviz
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Yarım demet yeşil soğan
Nar
Zeytinyağı,nar ekşisi limon,tz
Hazırlanışı
Buğday akşamdan ıslatılır ertesi gün yıkanır üzerine sıcak su eklenir ve yumuşayıncaya kadar haşlanır suyu süzülür.
Dereotu,maydanoz ve yeşil soğan ince kıyılır.
Geniş bir kaba haşlanmış buğday,ince kıyılmış yeşillikler alınır.
Ceviz,zeytinyağı,nar ekşisi,tuz,limon suyu ve nar eklenir harmanlanır servis tabağına alınır.
AFİYET OLSUN:))
1 su bardağı buğday
1 çay bardağı iri kırılmış ceviz
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Yarım demet yeşil soğan
Nar
Zeytinyağı,nar ekşisi limon,tz
Hazırlanışı
Buğday akşamdan ıslatılır ertesi gün yıkanır üzerine sıcak su eklenir ve yumuşayıncaya kadar haşlanır suyu süzülür.
Dereotu,maydanoz ve yeşil soğan ince kıyılır.
Geniş bir kaba haşlanmış buğday,ince kıyılmış yeşillikler alınır.
Ceviz,zeytinyağı,nar ekşisi,tuz,limon suyu ve nar eklenir harmanlanır servis tabağına alınır.
AFİYET OLSUN:))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder