MALZEME
- 1 tane karni bahar
- 3 yemek kasik un
- 200 gram kasar
- Yarım çorba kaşığı margarin
- 1 litre süt
- Tuz (sebzeli cesni vegater kullanin tuz yerine )
- 2 dis sarimsak
- 1 tutam maydanoz
- Karnabaharıorta hateste südün icersinde yumusayincaya kada hafif haslayalim.
- Karnibahar lari haşlayarak tepsiye alalım
- Bir yağı, unla kavuralım. Süt iliyinca tencereye sütün icersine yavasca karistiralim.
- Karışım kaynamaya başladığında içine bir taze maydanoz dograyalim ,2 dis sarimsagida rendeleyelim tutam tuz serpelim karistirip .
- Tepsiye aldığımız karnabaharın üzerine dökelim.
- Kaşarı rendeleyip karnabaharın üzerine serpiştererek 200 dereceye ayarlanmış
fırında üzerleri nar gibi pisirelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder